Facturen

De factuur bevat alle belangrijke informatie van jouw bestelling. Op de factuur staan de bestelde producten, de prijzen, factuur- en ordernummer en persoonlijke gegevens. Wij sturen altijd een factuur mee bij de orderbevestiging per mail en je kunt de factuur ook inzien in jouw online MijnIJzerwaren-account. Zo beschik je dus altijd over een factuur. 

Factuur bekijken


Mocht je jouw factuur willen bekijken, kan dit door in te loggen met jouw MijnIJzerwaren-account. Je kunt hier de factuur bekijken, downloaden en/of printen. Heb je een bestelling geplaatst zonder account? Wij bewaren alle facturen, dus stuur ons een mail en je ontvangt een digitale factuur. Zoals gezegd ontvang je ook een factuur (PDF) per mail bij de orderbevestiging. 

Factuur betalen


Heb je gekozen om via bankoverschrijving te betalen? Dan dien je de betaling te voldoen via de betaalinstructies die we je gemaild hebben. Vergeet bij bankoverschrijvingen niet het betalingskenmerk en orderreferentie te vermelden. Geen e-mail gehad? Neem dan contact met ons op!