Knop-kruk Veiligheidsbeslag 137230 Pc72Kt F1 SKG***

Referentie: 72275
|
EAN: 8718418036512
|
Merk: HMB
    Knop-kruk Veiligheidsbeslag 137230 Pc72Kt F1 SKG***
    • Knop-kruk Veiligheidsbeslag 137230 Pc72Kt F1 SKG***

    Product informatie

    Het HMB M-Line Veiligheidsbeslag heeft een uniek design en is uitgevoerd met extra lange schilden in zowel een brede als smalle variant welke afgerond of recht zijn. Wegens de lengte van de schilden is het deurbeslag uitermate geschikt voor renovatieprojecten waarbij verouderd deurbeslag vervangen moet worden. De bestaande schroefgaten en bewerkingen bij renovatiewerkzaamheden worden helemaal afgedekt. Dit voorkomt onnodige herstelwerkzaamheden en dus extra kosten.

    Het beslag is zowel links als rechts toepasbaar. De deurkruk is vast gemonteerd aan het schild waardoor deze niet los te trekken is. Door de speciale veer komt de deurkruk automatisch terug in de beginstand. Een hangende kruk behoort hiermee tot het verleden! De cilinderbeveiliging is geproduceerd van RVS waardoor deze bestand is tegen weersinvloeden en ook nog sterker is dan bijvoorbeeld aluminium.

    In de praktijk komt het steeds vaker voor dat inbrekers de "cilindertrek-methode" toepassen. Er wordt dan een gaatje in het sleutelgat geboord waardoor de meenemer van de cilinder in de nulstand komt te staan. Vervolgens is het een koud kunstje om de cilinder met speciaal gereedschap uit het slot te trekken. Dit "antikerntrek- deurbeslag" is voorzien van een cilinderbeveiliging waardoor het voor inbrekers onmogelijk is om de cilinder eruit te trekken!

    Voordelen:Uniek design;Voorzien van RVS kerntrekbeveiliging;Vastdraaibaar beslag met geveerde kruk;Ideaal voor renovatie;Geen verschil in draairichtingen;Hoogwaardige kwaliteit;Extra lange schilden;De krukken zitten vast op het schild.
    Inhoud set:Binnenschild PC72 met kruk;Buitenschild PC72 met knop;RVS kerntrekbeveiliging.
    84,99
    • Voor 21 uur besteld, morgen in huis!
      (Nog maar 4 beschikbaar)
    Aantal

    • Bezorging via PostNL
    • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
    • 225000 tevreden klanten gingen je voor
    Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!