Tecnofire Zelfklevende Slotkastplaat Set 90x165

Referentie: 11583
|
EAN: 8717006012006
|
Merk: Alprokon

    Product informatie


    Tijdens brandomstandigheden is het van groot belang (een must!) dat onderdelen zoals slotkasten, scharnierbladen, speunen of andere metalen onderdelen bekleed zijn met expanderende materialen. Het doel is het optimaal afdichten van naden en kieren zodat zuurstof zo min mogelijk toegang heeft tot het verbrandingsproces.


    Door gebrek aan zuurstof zal het achterliggende hout niet “verbranden” maar omgezet worden in houtskool (pyrolyse). Houtskool is een uitstekende isolator met een warmtegeleidingcoëfficiënt die slechts 1/6 is van die van hout.

    Voor het brandwerend bekleden van hang- en sluitwerk zijn drie verschillende montagesetjes beschikbaar.

    Type A: montageset slotkastplaatjes 115 x 75 mm geschikt voor standaard hoofdsloten gelijkwaardig aan Nemef 1200, vervaardigd uit Tecnofire, 1mm dik en zelfklevend.

    Type B: montageset slotkastplaatjes 165 x 90 mm: geschikt voor standaard hoofdsloten gelijkwaardig aan Nemef 600, vervaardigd uit Tecnofire, 1mm dik en zelfklevend.

    Type C: montageset scharnierplaatjes 89 x 36 mm: geschikt voor standaard scharnieren, vervaardigd uit Tecnofire, 1mm dik en zelfklevend.
    5,90
    • Voor 21 uur besteld, morgen in huis! *Let op vanwege Paasweekend lengte artikelen pas dinsdag!
      (Nog 128 beschikbaar)
    Aantal

    • Bezorging via PostNL
    • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
    • 225000 tevreden klanten gingen je voor
    Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!