Filteren op

Prijs
9 342
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Met of zonder veer
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Vorm voorplaat
meer... minder
Breedte (in mm)
325 360
Hoogte (in mm)
61 80

Briefplaat met valklep

Briefplaat met valklep kopen? Bij MijnIJzerwaren.nl is er ruime keuze uit topmerken en diverse uitvoeringen. Onze briefplaten met valklep zijn klassiekers en passen bij iedere deur. Veel van onze briefplaten zijn voorradig en kunnen we supersnel verzenden! 

  • Product op voorraad? Voor 21:00 besteld = volgende dag in huis!
  • Topkwaliteit briefplaten en scherp geprijsd!
  • Voorkom tocht in huis met een briefplaat met valklep!

Wat is een briefplaat met valklep?

Een briefplaat met valklep is een brievenbusklep die je op de voordeur monteert. Deze klep in niet voorzien van een veer en de klep zal simpelweg gezegd door de zwarte kracht weer dichtvallen. Zoals je hieronder in het assortiment ziet zijn deze verkrijgbaar in verschillende maten en uitstralingen. Bij het kopen van een nieuwe briefplaat is het belangrijk dat het breed genoeg is om de oude schroefgaten af te dekken.

AMI briefplaat kopen?

Wij bieden een breed aanbod brievenbussen met valklep. Uitgevoerd in RVS, aluminium, messing of in een moderne zwarte variant. Kies uit diverse topmerken zoals Ami, Formani en AXA. Ieder merk heeft haar eigen unieke kenmerken en verschillende uitvoeringen. U kunt zelfs ook een complete postkast bestellen. Hierbij wordt de post aan de voorzijde ingeworpen en er aan de achterzijde uitgehaald. Montage van de deze inbouwkasten is mogelijk in het kozijn of in wandsparing.  

Brievenbus met valklep online bestellen?

Bestel jouw brievenbusplaat direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl! Heb je meer informatie nodig over onze brievenbussen met valkleppen of een van onze andere briefplaten? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015.