Filteren op

Prijs
15 232
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Met of zonder veer
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Vorm voorplaat
meer... minder
Lengte (in mm)
352 419
Breedte (in mm)
76 360
Hoogte (in mm)
73 100

Briefplaat met veer

Briefplaat met veer kopen? Bij MijnIJzerwaren.nl is er ruime keuze uit topmerken en diverse uitvoeringen briefplaten met vering. Dat betekent nooit meer last van een klepperende brievenbusklep. Veel van onze verende briefplaten zijn direct uit voorraad leverbaar en dat betekend dat deze supersnel bij jou bezorgd worden! Vind hieronder direct de brievenbusklep met veer die bij jou past!

  • Voorkom tocht en een klepperende brievenbus met een brievenbusklep met veer!
  • Topkwaliteit briefplaten van merken als AMI en Intersteel!
  • Artikel op voorraad? Voor 21:00 besteld = morgen in huis!

Wat is een brievenbusklep met veer?

Een brievenbusklep met veer is een briefplaat die je op het gat in de voordeur plaatst waar de postbode post door kan bezorgen. Op deze manier voorkom je dat warme lucht jouw huis kan verlaten en koude lucht de gang binnen stroomt. Het voordeel van een briefplaat met veer is natuurlijk dat de veer de klep automatisch weer laat sluiten nadat de postbode de post heeft bezorgd. Zo blijft de klep niet openstaan waardoor er mogelijk warme lucht verloren gaat. Binnen het ruime assortiment briefplaten vind je verder ook briefplaten met schacht

Briefplaat RVS met veer

Wij bieden een ongekend aanbod briefplaten met veer. Binnendraaiend of buiten draaiend. Uitgevoerd in RVS, aluminium, messing of in een moderne zwarte variant. Kies uit diverse topmerken zoals Ami, Formani en Intersteel. Ieder merk heeft haar eigen unieke kenmerken en uitvoeringen. Bestel nu je briefplaat met veer in de uitvoering die je wenst. Via het menu hiernaast vind je eenvoudig degene die je zoekt! 

Briefplaat met veer kopen

Bestel jouw briefplaat met veer direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je meer informatie nodig over onze briefplaten of bijvoorbeeld het vervangen van een brievenbusveer? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015.