Filteren op

Prijs
33 1699
Fabrikant
Maximale Deurbreedte
meer... minder
Montagewijze
meer... minder
Sluitkracht
meer... minder
Instelbare Eindslag
meer... minder
Sluitvertraging
meer... minder
Openingsdemping
meer... minder
Geschikt voor brand- en rookwerende deuren
meer... minder
Geschikt voor buitendeur
meer... minder
Type arm
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Vrijloopfunctie
meer... minder
Instelbare Sluitsnelheid
meer... minder
Vastzetfunctie
meer... minder

Losse deurdranger

Losse deurdranger kopen? Een losse deurdranger in combinatie met de bijhorende glijarm of schaararm zorgt ervoor dat je deur automatisch en gecontroleerd sluit. Hiermee voorkom je warmteverlies en beschadiging van deuren en muren. Losse deurdrangers worden steeds vaker toegepast, zowel bij bedrijven als in woningen. Mijnijzerwaren.nl heeft een ruim assortiment losse deurdrangers die te combineren zijn met schaararm of glij arm. Vandaag voor 21.00 uur besteld is morgen in huis!

Losse deurdranger buitendeur en binnendeur

Een losse deurdranger is niet alleen praktisch, maar heeft dankzij de soft close ook een luxe effect. Naast de bekende deursluiters van Dormakaba, heeft MijnIJzerwaren.nl ze ook van bijvoorbeeld Intersteel en Geze. Van de hoogste kwaliteit en in de maatvoering die u wenst. Check ook onze fraaie witte en zwarte drangers! De meeste drangers zijn links- en rechtsdraaiend toe te passen. Toch adviseren wij wel om hier extra op te letten bij het bestellen. Hierbij ons advies waarmee je altijd de juiste deurdranger uitkiest:

Dranger online bestellen

Bestel je losse deurdranger en bijhorende armen direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl Dankzij onze supersnelle levering kun je snel weer aan de slag. Heb je een vraag over het monteren van een dranger, de toebehoren of heb je gewoon meer informatie nodig? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085 - 225 001 of bel gratis naar 085 - 225 0015.

Twijfel je wat je nodig hebt?

Met deze keuzehulp vind je snel en eenvoudig de ideale deurdranger voor jouw deur!