Filteren op

Prijs
0 679
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Type slot
meer... minder

Postkasten

Postkast kopen? Bij MijnIJzerwaren ben je aan het juiste adres. Met ruim 200 postkasten in het assortiment vind je hier degene waar je naar opzoek bent! Hieronder vind je postkasten van kwalitatieve merken als BOBI en Allux. Met het menu filter je eenvoudig naar de postkast waar je naar op zoek bent. Zo kun je ook gemakkelijk op kleur filteren.

  • Groot assortiment postkasten in verschillende stijlen!
  • Topkwaliteit postkasten van merken als Bobi, Allux en Hardbrass
  • Pakketbrievenbussen voor het ontvangen van pakketen!

Welke brievenbus heb jij nodig?

Binnen een paar vragen naar de brievenbus voor jóuw situatie!

Wat is een postkast?

Een postkast wordt ook vaak een brievenbus genoemd omdat het bedoeld is om post in te ontvangen. Postkasten kun je monteren op een daarbij horende statief, maar je kunt er ook voor kiezen om de postkast te monteren op een hekwerk of aan de gevel. Naast postkasten voor het ontvangen van post, vind je hieronder in het assortiment ook pakketzuilen. In een pakketzuil kun je naar post ook pakketjes ontvangen. Handig voor als je niet thuis bent en toch een pakketje verwacht. Meer info nodig? Bekijk direct onze blog waarin we uitleggen wat een postkast is!

Postkasten in diverse kleuren en afmetingen

Zoals je hieronder kunt zien zijn postkasten leverbaar in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Zo vind je bij MijnIJzerwaren bijvoorbeeld zwarte, groene en rode postkasten, maar ook postkasten gemaakt van RVS. Welke je koopt is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en waarschijnlijk ook jouw overige deur- en raambeslag. Naast het uiterlijk van de postkast kun je ook letten op de manier van uitname van de post. Sommige zijn aan de voorzijde voorzien van een deurtje, terwijl andere zijn voorbereid op achter uitname. Wanneer je jouw postkast op de gevel wilt monteren is het belangrijk dat je kiest voor een postkast waar de post voor uit de kast genomen kan worden.

Voordelen van postkasten

Een voordeel van een postkast ten opzichte van een brievenbus door de deur heen is dat het geen tocht veroorzaakt. Wanneer de postbode een krant en brief niet helemaal door de deur duwt, zal een normale brievenbus altijd koude lucht de woning binnen laten. Een postkast monteer je buiten waardoor je geen last meer zult hebben van tocht door de brievenbus. Een tweede voordeel is dat je geen gleuf in jouw voordeur hoeft te maken voor post, en dat maakt ook dat er geen ongewenste materialen in jouw huis binnen kunnen komen door de brievenbus. Tot slot is een postkast ook handig wanneer jouw huisdier er soms met de post vandoor wilt gaan wanneer het binnen op de mat belandt.

Stijlvolle oplossingen voor veilige postontvangst

Met een zwarte of RVS postkast geef je een moderne update aan jouw woning. Wanneer je kiest voor een groene of rode postkast geef je meer een klassieke uitstraling mee. Door buiten je huis een postkast te plaatsen voorkom je dus een gleuf in jouw deur. Bijkomend voordeel is dat je voorkomt dat inbrekers je slot kunnen hengelen via de brievenbus.

Postkast kopen?

Een postkast is in principe een grote brievenbus. De onderstaande postkasten zijn robuuste, stijlvolle postkasten in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Deze postkasten zijn geschikt voor wandmontage of montage aan een hekwerk. Daarnaast vind je hieronder ook statieven waarop de postkasten gemonteerd kunnen worden. Tot slot hebben we ook pakketzuilen, welke geschikt zijn voor het laten bezorgen van pakketen. Naast de functionele functie van postkasten geeft het ook een modern of juist klassieke uitstraling aan je woning of hekwerk.

Advies of vragen over een postkast?

Een nieuwe postkast bestel je gemakkelijk en snel bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de postkasten? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies.