Een slim deurslot is over het algemeen een slot waarbij je geen sleutels meer nodig hebt! Er zijn diverse mogelijkheden om de deur te openen zoals met je smartphone, een paslezer of een codetableau. Dit scheelt niet alleen een sleutel die je kwijt kunt raken maar kun je ook bepalen wie en wanneer iemand toegang heeft tot de deur. De verschillende sloten die wij aanbieden hebben diverse functies en mogelijkheden die hieronder beschreven zijn;

Smartphone

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone die je altijd bij je draagt. Dus waarom niet de ouderwetse sleutel vervangen door een smartphone? Met je telefoon kan je niet alleen de deur openen en sluiten, maar je kan in de app het gehele slot controleren. Zo kan je denken aan het toegang verlenen van personen op bepaalde tijden, de deur voor iemand openen als je op je werk bent en bijhouden wie er allemaal en wanneer gebruik heeft gemaakt van de deur.

De sloten die met smartphone werken zijn vaak gemakkelijk te monteren met je huidige deurbeslag en cilinder. Hier hoeft dus geen monteur aan de pas te komen. Zo tover je in een handomdraai je deur om tot een slimme deur die te bedienen met smartphone!

Pincode / Codetableau

Via een code de deur openen is een veilige en snelle manier die altijd werkt. Hierdoor zul je geen smartphone of sleutel nodig te hebben om toegang te verkrijgen. Pas gemakkelijk de code aan en beheer deze in de app. Ook kun je tijdelijk een aparte code aanmaken voor de gasten van de B&B of misschien wel voor de postbezorger. De code is eenvoudig op afstand te wijzigen. Doordat de codetableaus bestemd zijn tegen vocht en vuil kan je deze gewoon buiten hangen. Het codetableau werkt in samenwerking met je slimme deurslot.

Afstandsbediening

Een andere eenvoudige manier om je slimme deurslot of elektronische oplegslot te openen is met een afstandsbediening. Lees de afstandsbediening in op je slimme slot en open de deur tot een afstand van wel 15 meter. Handig als je thuiskomt met je volle boodschappentassen ;). De functies van de knoppen op de afstandsbediening kun je eenvoudig wijzigen met het beheerder platform in de app.

Wifi Bridge

Om jouw slimme slot te openen vanaf afstand is er een apparaat benodigd om het slimme slot met het internet te verbinden. Dit apparaat maakt een bluetooth verbinding tussen beide apparaten en noemen ze ook wel een WIFI bridge. Super handig om via de app de deur even te openen voor bijvoorbeeld je kinderen, gasten of de monteur binnen te laten. De WIFI bridge hang je binnen 5 meter van het slimme slot en maakt een beveiligde verbinding.

Smart home koppeling

Smart home staat voor het automatiseren van handelingen en apparaten in huis. Een aantal van onze slimme sloten zijn geschikt om deze aan te sluiten binnen uw smart home omgeving. U kunt deze dan ook toevoegen in uw app van bijvoorbeeld GoogleApple of Alexa. In deze apps kunt u al uw smart home producten beheren zoals de slimme thermostaat, verlichting, camera's en deurbel. Wanneer geschikt kunt u uw slimme slot hier gemakkelijk aan toe te voegen zodat alles vanuit 1 app beheert kan worden.