Yale Linus Slim Deurslot - Zilver

Referentie: 61723
|
EAN: 5052847108413
|
Merk: Yale

    Product informatie

    Met Yale Linus® maak je jouw deur slimmer! Deze innovatie is speciaal ontworpen om je leven makkelijker én veiliger te maken. Dit sleutelloze deurslot heeft een elegant ontwerp en beschikt over de nieuwste technieken.

    Het slimme deurslot Linus® is een veilig deurslot waarmee je altijd en overal jouw deur kunt vergrendelen en ontgrendelen. Schakel over op sleutelloze toegang, kijk wie er wanneer binnenkomt, verstrek virtuele gastsleutels en controleer of de deur open of dicht is via de Yale Access App. Het slimme deurslot van Yale is gebaseerd op 180 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Met Linus® kun jij onbezorgd genieten van wat écht belangrijk is!

    Sterke punten: 

    • Volledige controle met je smartphone
    • Automatisch vergrendelen & ontgrendelen
    • ​Altijd veilig en goed beveiligd!
    • Toegang op maat voor gasten
    • Eenvoudig te installeren over bestaande cilinder i.c.m. deurslot of driepuntslot
    • Ontvang meldingen en activiteiten op je smartphone
    • DoorSense™ technologie
    • Lange batterijduur
    249,00
      • Levertijd 4 tot 10 werkdagen
      Aantal

      • Bezorging via PostNL
      • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
      • 225000 tevreden klanten gingen je voor
      Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!

      Eigenschappen

      Volledige controle binnen handbereik
      Verander je smartphone of Apple Watch in een sleutel. Met de intuïtieve Yale Access App voor je Android of iOS apparaat beheer je eenvoudig op afstand de toegang tot je huis.* Deel je toegang met mensen die je vertrouwt, bekijk activiteiten en ontvang meldingen op je smartphone!

      Automatische vergrendeling & ontgrendeling
      Voor extra gemoedsrust kan Linus® je deur automatisch op slot draaien. Dit gebeurt direct als je de voordeur achter je dichttrekt of na een bepaalde periode die is ingesteld in de Yale Access App. Bij thuiskomst wordt de voordeur automatisch voor je geopend dankzij geo-fencing (optioneel). Zo hoef je nooit meer naar je sleutels te zoeken, ideaal!

      ​Altijd veilig en goed beveiligd!
      Je Yale Access account wordt beschermd door tweevoudige verificatie. Dit betekent dat je jouw identiteit moet verifiëren met een wachtwoord én een mailadres of telefoonnummer. Tevens maakt ons slimme deurslot Linus® gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE)-encryptie. Naast de beveiliging die Bluetooth biedt, maken wij gebruik van AES 128- en TLS-encryptie. Deze beveiliging is vergelijkbaar met internetbankieren. Als je je telefoon kwijtraakt, kun je je Yale Access account en alle virtuele sleutels op elk gewenst moment uitschakelen.

      Toegang voor gasten
      Wijs onbeperkt virtuele sleutels toe die een paar weken, een paar uur of zelfs een paar minuten geldig zijn. Je hebt geen zorgen meer over verloren sleutels. De toegang tot apps kan niet worden gekopieerd zoals een sleutel.

      Eenvoudige installatie
      Het slimme deurslot Linus® kan eenvoudig worden geïnstalleerd over de bestaande cilinder. Dit doe je aan de binnenkant van je voordeur. Je behoudt dus niet alleen de originele sleutels, maar je voordeur ziet er van buitenaf ook nog eens hetzelfde uit als voorheen!

      Meldingen en activiteiten
      Via de Activiteiten-feed zie je precies wie er binnenkomt en wanneer. Controleer wie de deur heeft ontgrendeld en of en wanneer deze daadwerkelijk is geopend. Stel waarschuwingen in om te melden wanneer bepaalde mensen thuiskomen.

      DoorSense™ technologie  
      Het slot controleert de status van de deur en geeft aan of de deur open of goed gesloten is.

      Samen slim  
      Samen met onze vertrouwde partners bieden we je met Linus® een reeks unieke functionaliteiten. Denk aan thuisbezorging, kortdurende verhuur en diensten zoals schoonmaken en babysitten. Sluit je slimme deurslot Linus® aan op populaire smarthome systemen, stemassistenten en verhuurplatforms voor een probleemloze bediening van deuren en toegangsbeheer.

      * Yale Connect WiFi bridge vereist voor bediening functies op afstand en integratie met stemassistenten

      Levensduur batterij
      Ontvang meldingen wanneer je batterij bijna leeg is, zodat je  de batterijen op tijd kunt vervangen. De levensduur van de batterij is afhankelijk van het aantal omwentelingen per vergrendeling, de soepelheid van de deuropening en het aantal openingen per dag. Bij normaal gebruik gaan de batterijen tussen de 6 en 9 maanden mee.

      Specificaties: 

      • Compatibiliteit van het slot: Past op bijna alle deuren - Is jouw slot compatibel? Ga naar www.yalelock.nl/linus-check voor aanbevelingen met betrekking tot de verschillende cilinders die in jouw land beschikbaar zijn.
      • Vereisten: Gratis Yale Access-app voor iOS of Android.
      • Communicatie-frequentie tussen Linus® en accessoires:  Bluetooth-versie: 4,2 - 2,4 GHz.
      • Technologie tussen het Linus® deurslot en smartphones: Bluetooth rechtstreeks of via Bluetooth en WiFi indien een Yale Connect WiFi Bridge gekoppeld is. 
      • Tweevoudige verificatie: Je Yale Access-account is beveiligd met tweevoudige verificatie. Dit betekent dat het systeem - naast je wachtwoord - ook je identiteit controleert op basis van een e-mailadres of telefoonnummer.
      • Dubbele encryptie:  Het slimme deurslot Linus® maakt gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE)-encryptie, naast AES 128-bits- en TLS-encryptie, ook wel te vergelijken met de beveiliging van internetbankieren.
      • Afmetingen van het product: 58mm breed, 58mm diep en 150mm lang.
      • Gewicht van het product:  623g (incl. batterijen).
      • Type batterijen:  4xAA (Alkaline aanbevolen) voor het slimme slot. Batterijen inbegrepen

      Datasheet

      Bediening
      Codetableau
      Smartphone
      Situatie
      Binnendeur
      Buitendeur
      Werking
      Bluetooth
      Wifi bridge
      Compatibiliteit
      Alexa
      Android
      Apple homekit
      Google Home
      iOS

      Downloaden

      Yale Linus Productblad

      Downloaden (966.76k)

      Je bent misschien ook geïnteresseerd in