Staalkabel 707 1,5Mm 7X7 Verz 50M

Referentie: 65839
|
EAN: 8716336564650
|
Merk: Dulimex
    Staalkabel 707 1
    • Staalkabel 707 1

    Product informatie

    DX Staalkabel DIN 3055 7x7 verzinkt is niet geschikt voor hijsdoeleinden. Deze relatief stugge staalkabel heeft een lage rek en is geschikt voor licht tuiwerk. In combinatie met DX kousen, staaldraadklemmen en spanschroeven wordt deze kabel ingezet in:

    Bouw & Industrie
    Stal- en kassenbouw
    Scheepsvaart & Watersport
    Technische info
    DX Staalkabel 7x7, verzinkt bestaat uit 6 verzonken strengen van 7 staaldraden die kruisslag rechts om 1 verzonken streng van 7 staaldraden zijn geslagen. De kabel is relatief stug en heeft een lage rek. Deze staalkabel is 1,5 mm dik en wordt geleverd op haspels van 50 en 100 meter.
    Toepassingsadvies
    Veiligheid staat voorop bij het toepassen van staalkabels. De plaats en de wijze waarop de staalkabel wordt ingezet zijn belangrijke aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Voor een veilige toepassing (Safe Working Load) dient de maximale Minimum Breaking Load (MBL) vermenigvuldigd te worden met een veiligheidsfactor 5. Voor meer informatie over de MBL en SWL zie aanvullende informatie en de MBL bij iedere staalkabeldikte. Deze staalkabel is niet geschikt voor hijsdoeleinden
    Alternatief
    Voor de buitentoepassing of toepassing in vochtige ruimtes wordt geadviseerd om te kiezen voor de DX staalkabel 7x7, RVS AISI 316. Deze kabel is beter bestand tegen roestvorming en ook in meerdere diktes leverbaar.
    19,99
      • Levertijd 4 tot 10 werkdagen
      Aantal
      x 50 meter

      • Bezorging via PostNL
      • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
      • 225000 tevreden klanten gingen je voor
      Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!

      Datasheet

      Materiaal
      Staal
      In verpakking
      50 meter
      Verpakking
      haspel