Geo-Fennel Kruislijnlaser GEO1X Green set incl. statief

Referentie: 30537
|
EAN: 4045921015555
|

    Product informatie

    Deze laser wordt geleverd als actie set inclusief een statief tot 150cm compleet in tas. De nieuwe Geo1X-GREEN is zeer compact en robuuste door de rubberen bedekking.

    Ideaal voor gebruik binnenshuis, om bijvoorbeeld planken op te hangen of schilderijen op dezelfde hoogte te hangen. Ook ideaal voor het tegelen van bijvoorbeeld de badkamer of het toilet.

    Eigenschappen:

    Horizontale en verticale groene laserlijn

    Rubberen stootbescherming

    Zichtbaarheid van de laserlijnen tot Ø 30 m*

    De automatische zelfstelfunctie kan worden uitgeschakeld voor handmatig gebruik

    Akoestisch en optisch alarm indien het instrument buiten zijn zelfstelbereik staat

    Met behulp van de FR 55 handontvanger kan het werkbereik worden vergroot

    Vergrendeling voor een veilig transport

    Compact & Robuust:

    Deze Geo1X-GREEN lijnlaser heeft een beschermlaag van rubber, hierdoor is deze compacte laser robuust en bestand tegen een stootje. De Geo1X-GREEN beschikt ook over een handige transportvergrendeling tegen het beschadigen van het pendelsysteem tijdens het vervoeren. De laser is klein en compact van formaat, hierdoor laat hij zich makkelijk meenemen en word geleverd in een nette draagtas.

    Gebruiksgemak:

    Door de 1/4" en 5/8" schroefdraad aansluiting is de Geo1X 360° gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen, zo kan de lijnlaser op de ideale hoogte worden afgesteld. Door het pendelsysteem nivelleert de Geo1X-GREEN zichzelf erg snel. Wanneer hij buiten zijn nivelleerbereik van 3° staat, geeft hij een optisch signaal. Zo kunnen er geen onverwachte meetfouten worden gemaakt.

    Groen:

    Een groene laserstraal is 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan een rode laserstraal. Deze ontwikkeling is uitsluitend ontwikkeld voor werkzaamheden binnen. Naast het feit dat een groene laserstraal beter zichtbaar is, is het ook rustiger voor het oog als er met bijvoorbeeld tegelwerkzaamheden lang op geconcentreerd moet worden. Doordat groene laserstralen beter zichtbaar zijn word ook het werkbereik met vaak wel 20 meter vergroot ten opzichte van een rode laser. Groen blijft altijd een slimmere keus en heeft geen nadelen ten opzichte van rood.

    228,99
    • Voor 21 uur besteld, morgen in huis! *Let op vanwege Paasweekend lengte artikelen pas dinsdag!
      (Nog 8 beschikbaar)
    Aantal

    • Bezorging via PostNL
    • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
    • 225000 tevreden klanten gingen je voor
    Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!