Frencken Constructielijm Tix 310ml

Frencken Constructielijm Tix 310ml

14839
8712575721021
Frencken Constructielijm Tix is een snelle, gebruiksklare, blanke en tixotrope constructielijm voor interieur- en exterieurtoepassingen. Deze bruislijm staat bekend om zijn comfortabele verwerking en is door zijn unieke schuimstructuur makkelijk weg te steken.

Eigenschappen Frencken Constructielijm Tix: 
  • Transparant
  • Watervast volgens de strengste norm (D4)
  • KOMO gecertificeerd (certificaat 33196)
  • Hoge temperatuurbestendigheid
  • Tixotroop, zeer geschikt voor verticale verwerking
  • 18 maanden houdbaar
Tix Transparant kan door zijn pasteuze vorm zowel verticaal als horizontaal verwerkt worden. De 'Tix', zoals deze in het vakjargon genoemd wordt, is door Frencken als eerste op de markt geintroduceerd. Door de jaren heen heeft dit product zich bewezen door zijn betrouwbaarheid en hoge en constante kwaliteit.
 
De Constructielijm Tix Transparant wordt doorgaans gebruikt voor houtconstructieverbindingen zoals deuren en gevelbetimmering e.d. Tevens geschikt voor verlijmingen van hout met rubber, beton, metalen, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim en metalen op poreuze ondergronden.Voor raam- en deurkozijnen adviseren wij onze Kozijnenlijm 0819 te gebruiken.

Inhoud: 310 ml
Verpakkingsvorm: Koker

Kleur: Transparant
14,85
Inclusief BTW
  • Voor 16 uur besteld, vandaag verzonden! (65 beschikbaar)
Aantal

  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
  • 123000 tevreden klanten gingen je voor
VERWERKING
Ondergronden eerst droog, stof- en vetvrij maken. Werkstukken onder gelijkmatige druk (ca 1-6 kg/cm²) persen of klemmen. Bij sterk poreuze ondergronden zoals spaanplaat adviseren wij een gelijkmatige persdruk van max. 2 kg/cm². Bij het verlijmen van 2 niet poreuze materialen onderling adviseren wij de lijm na aanbrengen licht te bevochtigen d.m.v. bijv. een waterspuit. De lijm is na 24 uur volledig uitgehard. Het gebruik van handschoenen is aan te raden, de lijm is moeilijk te verwijderen van de huid. Verwijder natte lijmvlekken direct met Verdunning K, ook van de handen.

OPSLAG, HOUDBAARHEID EN TRANSPORT
De Constructielijm Tix is in ongeopende verpakking 18 maanden houdbaar en dient koel en vorstvrij te worden opgeslagen. Transport tijdens vorstperiode is mogelijk mits de producttemperatuur boven 0 °C blijft. Resten en reinigingsmiddel dienen te worden ingeleverd bij de plaatselijke (gemeentelijke) dienst voor klein chemisch afval.

HOUDBAARHEID VERPAKKING:
Op de verpakking staat een 7-cijferige codering. Deze geeft de houdbaarheidsdatum (Best Before) aan en wordt als volgt gelezen:


Voorbeeld: BB1403001
14 = 2014 houdbaarheidsjaartal
03 = maart houdbaarheidsmaand
001 = interne code

Je bent misschien ook geïnteresseerd in