Frencken Constructielijm C30 310ml

Frencken Constructielijm C30 310ml

14836
8712575721038
Frencken Constructielijm C30 310ML is een gebruiksklare, sterke, zeer licht compact bruisende en vullende constructielijm voor interieur- en exterieurtoepassingen. Door het snelle karakter en het vullend vermogen is de lijm geschikt voor vele toepassingen, ook als de passing niet helemaal 100% is. 

Voordelen Frencken Constructielijm C30:
 • Watervast volgens de strengste norm (D4)
 • KOMO gecertificeerd (certificaat 33196)
 • Hoge temperatuurbestendigheid
 • Na 24 uur watervast
 • Vullende werking
 • Ook voor reparaties van diverse lijmverbindingen
 • 18 maanden houdbaar
Toepassing
De Constructielijm C30 is geschikt voor houtconstructieverbindingen. Bijvoorbeeld deuren, gevelbetimmering, botenbouw e.d. Voor raam- en deurkozijnen adviseren wij onze Kozijnenlijm 0819. Tevens geschikt voor verlijmingen van hout op rubber, beton, metalen, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim en metalen 
op poreuze ondergronden. Ook geschikt voor verlijming van metaal op metaal, na vooraf bevochtigen. Daarnaast kunnen met behulp van deze lijm diverse lijmverbindingen gerepareerd worden.

Inhoud: 310 ml
15,11
Inclusief BTW
 • Vandaag besteld, maandag verzonden! (102 beschikbaar)
Aantal

 • Bezorging via PostNL
 • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
 • 123000 tevreden klanten gingen je voor
VERWERKING
Ondergronden eerst droog, stof- en vetvrij maken. Werkstukken onder gelijkmatige druk (ca 1-6 kg/cm²) persen of klemmen. Bij sterk poreuze ondergronden zoals spaanplaat adviseren wij een gelijkmatige persdruk van max. 2 kg/cm². Bij het verlijmen van 2 niet poreuze materialen onderling adviseren wij de lijm na aanbrengen licht te bevochtigen d.m.v. bijv. een waterspuit. Het gebruik van handschoenen is aan te raden, de lijm is moeilijk te verwijderen van de huid. Natte lijmresten direct verwijderen met Verdunning K, uitgeharde lijmresten kunnen mechanisch verwijderd worden.

MILIEUASPECTEN
Door de samenstelling van het product gelden er beperkingen ten aanzien van opslag, handling en verwerking. Voor gedetailleerde informatie kunt u een Material Safety Data Sheet (MSDS) opvragen.

OPSLAG, HOUDBAARHEID EN TRANSPORT
De Constructielijm C30 is in ongeopende verpakking 18 maanden houdbaar en dient koel en vorstvrij te worden opgeslagen. Transport tijdens vorstperiode is mogelijk mits de producttemperatuur boven 0 °C blijft. Resten en reinigingsmiddel dienen te worden ingeleverd bij de plaatselijke (gemeentelijke) dienst voor klein chemisch afval.

HOUDBAARHEID VERPAKKING:
Op de verpakking staat een 7-cijferige codering. Deze geeft de houdbaarheidsdatum (Best Before) aan en wordt als volgt gelezen:

Voorbeeld: BB1403001
14 = 2014 houdbaarheidsjaartal
03 = maart houdbaarheidsmaand
001 = interne code

Je bent misschien ook geïnteresseerd in