Frencken Constructielijm C5 310ml

Frencken Constructielijm C5 310ml

14827
8712575721182

Frencken Constructielijm C5 is een gebruiksklare, zeer snelle, licht bruisende 1 component constructie-montagelijm op basis van polyurethaan. Deze lijm is zowel geschikt voor interieur- als voor exterieurtoepassingen. Door de unieke samenstelling van dit product, is deze lijm supersnel. 5 minuten klemmen is al voldoende!

Voordelen van Frencken Construtielijm C5:

  • Supersnel, 5 minuten klemmen!
  • Vullende werking
  • Watervast volgens strengste norm (D4)
  • Verticaal toepasbaar
  • Hoge temperatuurbestendigheid
  • 12 maanden houdbaar
De montagelijm C5 is geschikt voor houtconstructies en -verbindingen bijvoorbeeld deuren, gevelbetimmering e.d. Tevens kan deze lijm gebruikt worden voor verlijmingen van hout met rubber, beton, metalen, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim en metalen op poreuze ondergronden. Ook het verlijmen van metaal op metaal, na dit vooraf bevochtigd te hebben, is geen probleem met de C5. Daarnaast kunnen met behulp van deze lijm diverse lijmverbindingen gerepareerd worden. Voor raam- en deurkozijnen adviseren wij onze Kozijnenlijm 0819 te gebruiken.

Inhoud 310 ml
Verpakkingsvorm koker
12,16
Inclusief BTW
  • Vandaag besteld, maandag verzonden! (23 beschikbaar)
Aantal

  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
  • 123000 tevreden klanten gingen je voor
TOEPASSING
De montagelijm C5 is geschikt voor houtconstructies en -verbindingen bijvoorbeeld deuren, gevelbetimmering e.d. Voor raam- en deurkozijnen adviseren wij onze Kozijnenlijm 0819 te gebruiken. Tevens kan deze lijm gebruikt worden voor verlijmingen van hout met rubber, beton, metalen, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim en metalen op poreuze ondergronden. Ook het verlijmen van metaal op metaal, na dit vooraf bevochtigd te hebben, is geen probleem met de C5. Daarnaast kunnen met behulp van deze lijm diverse lijmverbindingen gerepareerd worden.

VERWERKING

Ondergronden eerst droog, stof- en vetvrij maken. Werkstukken onder gelijkmatige druk (ca 1-6 kg/cm²) persen of klemmen. Bij sterk poreuze ondergronden zoals spaanplaat adviseren wij een gelijkmatige persdruk van max. 2 kg/cm². DELEN BINNEN 2 MINUTEN SAMENVOEGEN EN CA. 5 MINUTEN KLEMMEN (LIJMKLEM). LET OP: BIJ HOGERE LUCHTVOCHTIGHEID EN/OF TEMPERATUUR KAN DE OPEN TIJD NOG KORTER ZIJN! Bij het verlijmen van 2 niet poreuze materialen onderling adviseren wij de lijm na aanbrengen licht te bevochtigen d.m.v. bijv. een waterspuit. De lijm is na 24 uur volledig uitgehard. Het gebruik van handschoenen is aan te raden, de lijm is moeilijk te verwijderen van de huid. Natte lijmresten direct verwijderen met Verdunning K, uitgeharde lijmresten kunnen mechanisch verwijderd worden.

OPSLAG, HOUDBAARHEID EN TRANSPORT
De Montagelijm C5 is in ongeopende verpakking 12 maanden houdbaar en dient koel en vorstvrij te worden opgeslagen. Transport tijdens vorstperiode is mogelijk mits producttemperatuur boven 0 °C blijft. Resten en reinigingsmiddel dienen te worden ingeleverd bij de plaatselijke (gemeentelijke) dienst voor klein chemisch afval.
Houdbaarheid verpakking: Op de verpakking staat een 8-cijferige codering. Deze codering geeft de productiedatum aan en dient als volgt gelezen te worden:

Voorbeeld: 12 345 678, 12 = 2012, 345 = 345e dag van het jaar, 678 = interne code