Bison Bond 50 G Lijm + 200 ml Activator

Bison Bond 50 G Lijm + 200 ml Activator

10130
8710439038001

Bison Bond 50 g lijm + 200 ml activator is een vloeibare, universele secondelijm met speciale activator.


Eigenschappen Bison Bond:
  • Zeer snel
  • Schoon
  • Universeel
  • Transparant
Toepassingsgebied

Voor het lijmen en monteren van vrijwel alle materialen, zoals hout, spaanplaat, MDF, rubber, metaal, glas, keramiek en vele kunststoffen. Voor haakse- en verstekverbindingen, zoals bij sier- en lichtlijsten, koven, plinten en afwerkstrips. Ideaal voor een snelle afwerking van keukens, vloeren, wanden, meubels en plafonds.

Inhoud: 50 g + 200 ml
Kleur: Transparant

24,20
Inclusief BTW
  • Levertijd 4 a 6 werkdagen
Aantal

  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
  • 123000 tevreden klanten gingen je voor

VOORBEREIDING

Verwerkingsomstandigheden: Niet verwerken bij temperaturen beneden +10°C.
Voorbehandeling oppervlakken: Delen moeten schoon, droog, vetvrij en goed passend zijn. Ontvetten met Bison Professional Reiniger of aceton. Metalen licht opschuren.

VERWERKING

Verbruik: Eén druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. Alleen voor puntverlijmingen.
Gebruiksaanwijzing: Spray één van de delen in met activator (ca. 15 cm) en laat dit volledig verdampen. Breng direct op het andere deel een dun laagje lijm aan en monteer aansluitend beide delen. Druk ze 10 seconden stevig aan. Na gebruik tuit lijmflacon goed schoonmaken. Pas op! Activator kan laklaag en kunststof aantasten. Eerst testen op een onzichtbare plaats.
Vlekken/resten: Natte lijmresten direct met een droge doek o.i.d. wegwrijven. Opgedroogde lijmresten zijn zeer moeilijk te verwijderen. Aceton lost de lijm (slechts zeer langzaam) op.
Aandachtspunten: Let op: Secondelijm bevat cyanoacrylaat. Gevaarlijk: kleeft binnen enkele seconden huid en oogleden aan elkaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien contact met de huid heeft plaatsgehad, vermijdt dan geforceerde pogingen om de lijm te verwijderen. In dergelijke gevallen zal de lijm vanzelf door de huid worden afgestoten. Daarna de huid wassen met water. Indien de lijm in de ogen is gekomen, dan de oogleden openhouden, direct met water uitspoelen en een dokter waarschuwen. Verkleefde vingers scheiden door goed te weken in water en vervolgens met een potlood tussen te rollen.