Griffon Combi Metaal 24ml

Griffon Combi Metaal 24ml

10124
8710439148908

Griffon Combi Metaal is een metaalkleurige, ijzersterke 2-componenten epoxylijm.

Eigenschappen Griffon Combi Metaal:
  • Bestand tegen zware omstandigheden
  • Metaalkleurig
  • Vullend
  • (Zee)waterbestendig
  • Zeer goed chemicaliënbestendig
  • Kan geschuurd, gevijld, geboord en overschilderd worden na uitharding
Toepassingsgebied

Geschikt voor het verlijmen van metalen (staal, aluminium, ijzer) onderling of in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen. Ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden (krachten, trillingen, (zee)water, zware belasting), zoals gereedschap en onderdelen van auto's, motoren en (brom)fietsen.

Inhoud: 24 ml
Kleur: Grijs

8,83
Inclusief BTW
  • Vandaag besteld, maandag verzonden! (6 beschikbaar)
Aantal

  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
  • 123000 tevreden klanten gingen je voor
VOORBEREIDING

Verwerkingsomstandigheden: Uitsluitend verwerken bij temperaturen tussen +5°C en +35°C. Product hardt uit door het mengen van de Hars en Harder.
Persoonlijke bescherming: Het dragen van handschoenen wordt aanbevolen.
Voorbehandeling oppervlakken: Materialen moeten droog, schoon en vetvrij zijn. Te lijmen delen ontvetten met Reiniger & Verdunner voor Bison Kit®, Reiniger & Verdunner voor Contact Kit of aceton. Gladde materialen opruwen (schuurpapier).

VERWERKING

Mengverhouding: 1:1
Verbruik: 240 cm² bij een laagdikte van 1 mm.
Gebruiksaanwijzing: Verwijder het spateltje van de zijkant van de dubbelspuit en de afsluitdop uit het handvat. Breek de verzegeling van de dubbelspuit. Druk een gelijke hoeveelheid van beide componenten naar buiten. Deze twee gelijke delen met het plastic spateltje goed vermengen tot een mengsel ontstaat met een homogene kleur. Het mengsel, dat bij kamertemperatuur (+20°C) ca. 45 minuten verwerkbaar blijft, dun op één van beide materialen aanbrengen. Materialen samenvoegen en gedurende 10 uur op hun plaats houden. Let op dat de delen niet verschuiven, voordat de lijm is uitgehard. Na gebruik de spuitmond met een doek schoonmaken en de speciale dop uit het handvat op de dubbelspuit plaatsen. Hars en Harder mogen buiten gebruik niet met elkaar in aanraking komen.
Potlife: 45 minuten
Vlekken/resten: Natte lijmresten direct met warm water en zeep verwijderen. Opgedroogde lijmresten zijn alleen mechanisch te verwijderen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in