4Tecx Constructielijm Expresse 310ml

4Tecx Constructielijm Expresse 310ml

12584
8715883010726

4TECX CONSTRUCTIELIJM EXPRESSE D4 is een supersnelle, gebruiksklare, bruisende constructielijm voor interieur- en exterieurtoepassingen. De lijm heeft een licht vloeiend karakter waardoor hij zich goed verdeeld over het te verlijmen oppervlak en een goed indringend vermogen in het materiaal heeft. Dit resulteert in een sterke lijmverbinding. 


Voordelen 4TECX Constructielijm Expresse:
  • Bruisend
  • Supersnel
  • Sterke lijmverbinding
  • 15 minuten klemmen
  • Houdbaarheid: 1 jaar mits verpakking goed gesloten en tussen de 10 ºC en 25 ºC bewaard

TOEPASSING
De constructielijm is geschikt voor houtconstructieverbindingen. Bijvoorbeeld voor deuren, gevelbetimmering e.d. Tevens geschikt voor verlijmingen van hout met rubber, beton, metalen, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim en metalen op poreuze ondergronden.

Inhoud: 310 ml
Verpakking: Koker
Kleur: Transparant/bruin
7,37
Inclusief BTW
  • Vandaag besteld, maandag verzonden! (820 beschikbaar)
Aantal

  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
  • 123000 tevreden klanten gingen je voor
VERWERKING
Ondergronden eerst droog, stof- en vetvrij maken. Werkstukken onder gelijkmatige druk persen of klemmen. DELEN BINNEN 5 MINUTEN SAMENVOEGEN EN CA. 15 MINUTEN KLEMMEN (LIJMKLEM). LET OP: BIJ HOGERE LUCHTVOCHTIGHEID EN/OF TEMPERATUUR KAN DE OPEN TIJD NOG KORTER ZIJN! Bij niet poreuze materialen de oppervlakken bevochtigen. De lijm is na 24 uur volledig uitgehard. Het gebruik van handschoenen is aan te raden, de lijm is moeilijk te verwijderen van de huid.

MILIEUASPECTEN
Door de samenstelling van het product gelden er beperkingen ten aanzien van opslag, handeling en verwerking. Voor gedetailleerde informatie kunt u een Material Safety Data Sheet (MSDS) opvragen.

OPSLAG, HOUDBAARHEID EN TRANSPORT
De constructielijm Expresse is in ongeopende verpakking 12 maanden houdbaar en dient koel en vorstvrij te worden opgeslagen. Transport tijdens vorstperiode is mogelijk mits de producttemperatuur boven 0°C blijft. Resten en reinigingsmiddel dienen te worden ingeleverd bij de plaatselijke (gemeentelijke) dienst voor klein chemisch afval.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in