Welke schroevendraaierset kopen? 

Een schroevendraaierset kopen lijkt een gemakkelijke handeling, maar toch zijn er belangrijke eigenschappen in de verschillende soorten schroevendraaiers. Schroevendraaiers zijn een van de meest gebruikte handgereedschappen. Elke professional of doe-het-zelver heeft wel een schroevendraaiersetje in huis. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende sets zoals de Stanley schroevendraaierset, Gedore schroevendraaierset en de precisie schroevendraaierset!

Gedore schroevendraaierset: welke kies ik?

In ons assortiment schroevendraaiersets vind je ook verschillende Gedore schroevendraaiersets. De Gedore schroevendraaiers hebben een 3 componenten greep voor optimale grip op de schroevendraaier. We hebben meerdere sets waaronder een 10-delige en 6 delige set. Deze bevatten zowel zaagsnede schroevendraaiers als philips schroevendraaiers (voor kruiskopschroeven). Daarnaast hebben we van Gedore ook een torx schroevendraaierset, welke 5-delig is en uiteenloopt van T10 t/m T30. Tot slot hebben we van Gedore ook een VDE set. Waar deze schroevendraaiersets voor dienen lees je hieronder!

Wat is een VDE schroevendraaierset?

VDE schroevendraaiers zijn VDE geïsoleerd en dat houd in dat deze schroevendraaiers geschikt zijn voor het werken met elektra. Deze schroevendraaiers zijn zo geproduceerd dat er geen elektrische spanning op kan komen te staan wanneer het in aanraking komt met een elektrisch geladen onderdeel. De VDE schroevendraaiers zijn getest tot een elektrische spanning van 1000V. Deze VDE schroevendraaiersets zijn dus onmisbaar voor de elektriciën en ideaal wanneer je vaak stopcontacten, wandcontactdozen of lampen moet vervangen!

Stanley schroevendraaierset: een goede keuze?

In ons assortiment schroevendraaiers vind je ook de 10 delige schroevendraaierset van Stanley. De ergonomische handgrepen van de schroevendraaiers in deze set zorgen voor een uitstekende grip en beperkt de vermoeidheid in je handen. In deze set vind je zowel zaagsnede als kruiskop schroevendraaiers en heb je voor elke klus de juiste schroevendraaier bij de hand. Kortom, de Stanley schroevendraaierset is ideaal als je direct verschillende maten en soorten schroevendraaiers wilt gebruiken.

Precisie schroevendraaierset gebruiken

Precisiewerk en grote schroevendraaiers dat gaat natuurlijk niet samen. Hiervoor kun je het beste een precisie schroevendraaierset of ook wel horlogemakers schroevendraaierset voor kopen. Voor het sleutelen aan kleine onderdelen als telefoons, computers en tv’s zijn precisie schroevendraaiers onmisbaar. Maar ook bij complexere onderdelen van bijvoorbeeld witgoed of auto’s is het een veel gebruikt gereedschap. MijnIJzerwaren heeft precisie schroevendraaiersets in het assortiment van de kwalitatieve merken Stanley en Bahco.

Of toch losse schroevendraaiers kopen?

Naast schroevendraaiersets is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om losse schroevendraaiers te kopen. Wanneer je bijvoorbeeld een schroevendraaier kwijt bent geraakt uit je set is dit natuurlijk dé oplossing om je set weer compleet te maken. Ook kan het zijn dat je bepaalde specifieke schroevendraaiers nodig hebt die niet te verkrijgbaar zijn in een set. Vaak bij het gebruiken van een schroevendraaier set is te zien dat een paar schroevendraaiers het meeste gebruikt worden. Na verloop van tijd zullen deze slijten waardoor het ook voordeliger kan zijn om alleen deze in de set dan te vervangen. Heb je nog vragen over een van onze schroevendraaiersets of losse schroevendraaiers? Neem gerust contact met ons op en het klantenservice team helpt graag met advies!