Retourvoorwaarden

Je hebt een dag na de ontvangst van de bestelling 15 dagen bedenktijd om aan te geven dat je van de koop afziet. Je kan hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht. Na deze melding heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Zodra deze retourtermijn is vervallen, kun je de producten in principe niet meer retourneren. 

Zorg ervoor dat het geretourneerde product/de producten in een stevige verzenddoos worden geretourneerd (indien mogelijk in de originele verpakking.) Wees dus voorzichtig met het uitpakken van jouw bestelling, zodat je de originele verpakking kunt hergebruiken. Als een product is gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. Plak het label niet op de productverpakking of rechtstreeks op het product, maar doe nog iets om het product ter bescherming. Gebruik de doos of zorg voor nieuw omhulsel om de product is zo goed mogelijke staat te retourneren. 

Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Indien je bestelling beschadigd of niet compleet is, neem dan altijd contact op met ons. Wij zullen het bespreken en samen kijken we naar een geschikte oplossing.

Verwerking retourzending


Wanneer wij de retourzending ontvangen, wordt deze in behandeling genomen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending teruggestort. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald. Als je hebt betaald met een tegoedbon, dan krijg je dit tegoed weer terug. Indien je een vervangend product wilt ontvangen, zullen wij dit samen met je afstemmen.

Ga naar de retourservice