Track & Trace

Track & Trace

Wanneer je een bestelling bij ons geplaatst hebt en deze ons magazijn verlaat, wordt er door PostNL automatisch een Track & Trace code naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd. Via deze link kun je de zending tot de voordeur volgen. Deze e-mail met Track & Trace gegevens ontvang je apart van de verzendbevestiging die wij naar je mailen.

Ook kun je via de service van PostNL zelf een alternatieve afleveroptie aangeven, wanneer je verwacht niet thuis te zijn op de dag van bezorgen. In de e-mail met Track & Trace code kun je aangeven of je het pakket op wilt halen bij één van de 2000 afhaalpunten van PostNL. Ook kun je kiezen voor een andere afleverdatum, of afleveren bij de buren. Je dient dit wel aan te geven op de dag van ontvangst van de mail met Track & Trace code. De volgende dag is dit niet meer mogelijk.De Track & Trace code kun je zelf ook gemakkelijk invullen op de website van PostNL.Heb je geen Track & Trace code ontvangen? Stuur een e-mail naar info@mijnijzerwaren.nl en wij zullen deze alsnog naar je sturen.

Briefpost

Mocht de bestelling door de brievenbus passen, kunnen we er voor kiezen om het pakketje per briefpost te verzenden. Voordeel is dat je niet thuis hoeft te blijven. In de Track & Trace staat dat het pakket door de brievenbus past. Een brievenbuspakketje kan iets later geleverd worden, dan de Track & Trace aangeeft. We raden je aan om 1 a 2 dagen na wat de Track & Trace aangeeft, te wachten. Mocht je dan nog steeds niets ontvangen hebben, kun je contact met ons opnemen!

Zware pakketten en lengtes

Pakketten zwaarder dan 30 kg en/of langer dan 175cm worden bezorgd door een speciale bezorgdienst Stad Alkmaar of Berser. Van deze bezorgdienst krijg je een mail met Track & Trace met een tijdsvak van 2 uur!