Track & Trace

Covid-19 informatie

Ondanks toegenomen drukte in de webwinkel, verzenden we alle pakketten gewoon op tijd! Aan de hand van de verwachte levertijd bij het product, zie je wanneer een product geleverd gaat worden. Belangrijk om daarbij te melden is dat Covid-19 niet per pakket of briefpost verspreid kan worden. Samen met PostNL houden we de situatie uiteraard goed in de gaten. Ook PostNL doet haar uiterste best alle pakketten op tijd te leveren. Het kan door de drukte echter voorkomen dat een pakket een dag later bezorgd wordt. PostNL en wij vragen hiervoor uw begrip en vragen, om de klantenservice te ontzien, niet direct te bellen, chatten of mailen, mocht er een dag vertraging zijn. Houdt hiervoor de Track & Trace informatie goed in de gaten. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: https://www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus 

Track & Trace

Wanneer je een bestelling bij ons geplaatst hebt en deze ons magazijn verlaat, wordt er door PostNL automatisch een Track & Trace code naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd. Via deze link kun je de zending tot de voordeur volgen. Deze e-mail met Track & Trace gegevens ontvang je apart van de verzendbevestiging die wij naar je mailen.

Ook kun je via de service van PostNL zelf een alternatieve afleveroptie aangeven, wanneer je verwacht niet thuis te zijn op de dag van bezorgen. In de e-mail met Track & Trace code kun je aangeven of je het pakket op wilt halen bij één van de 2000 afhaalpunten van PostNL. Ook kun je kiezen voor een andere afleverdatum, of afleveren bij de buren. Je dient dit wel aan te geven op de dag van ontvangst van de mail met Track & Trace code. De volgende dag is dit niet meer mogelijk.De Track & Trace code kun je zelf ook gemakkelijk invullen op de website van PostNL.Heb je geen Track & Trace code ontvangen? Stuur een e-mail naar info@mijnijzerwaren.nl en wij zullen deze alsnog naar je sturen.

Briefpost


Mocht de bestelling door de brievenbus passen, kunnen we er voor kiezen om het pakketje per briefpost te verzenden. Mocht je Track & Trace beginnen met VSCQ.. betekent het dat je pakketje per briefpost wordt verzonden. Hierdoor is het pakketje niet te volgen, maar wordt het wel gewoon de volgende werkdag door de brievenbus bij je bezorgd. Voordeel is dat je niet thuis hoeft te blijven.

Zware pakketten en lengtes


Pakketten zwaarder dan 30 kg en/of langer dan 175cm worden bezorgd door een speciale bode. Van deze bode is het helaas niet altijd mogelijk een Track & Trace code te ontvangen. Zij neemt contact met je op voor een geschikt aflevermoment.