Betalingsmogelijkheden

Om het je zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken, biedt Mijnijzerwaren.nl verschillende betaalmethodes aan. Elke betaalmethode heeft zo zijn eigen voordelen en je kunt naar voorkeur één van de volgende betaalmethodes kiezen.

iDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren? Dan is dit een van de eenvoudigste betalingsmanieren op het internet. Door middel van een iDEAL-betaling kun je gemakkelijk direct betalen via jouw eigen bank. Doordat een iDEAL-betaling snel bij ons op de rekening staat kunnen wij je order snel versturen. Betalen met iDEAL is gratis, veilig, snel en eenvoudig. Om via iDEAL te betalen, klik je bij Betalen in het bestelproces op iDEAL. Daarna kies je de bank en word je doorgestuurd naar een beveiligde webpagina van jouw bank. Hier kun je de betaling voltooien. 

Riverty – Achteraf betalen 

Liever pas betalen wanneer je de bestellling al hebt ontvangen? Dat kan. We bieden je ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Riverty. Zij voert voor Mijnijzerwaren.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen, voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement.
N.B. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Biller - Achteraf betalen voor zakelijke klanten

Zakelijk een bestelling plaatsen? Dan kun je ook kiezen voor achteraf betalen via betalingsmogelijkheid Biller! Na een korte gegevenscontrole kun je via deze manier een bestelling plaatsen en Biller neemt vervolgens de afhandeling van de betaling (betaalverzoek, herinnering, etc.) voor haar rekening. Je dient de betaling dan ook te voldoen aan Biller. 

Het werkt als volgt:

Vul in het bestelproces bij stap 2 ADRESSEN zo compleet mogelijk de adresgegevens van het bedrijf in. Je kiest vervolgens bij de stap BETALING voor Biller - Achteraf betalen voor zakelijke klanten. Je vult jouw bedrijfsnaam nogmaals in en klikt op Betalen.
Je wordt doorverwezen naar een beveiligde webpagina van Biller. Hier vind je nogmaals een overzicht van de bestelling en kun je vervolgens op Bestellen klikken. Er verschijnt een pop-up met bedrijven, kies hieruit jouw bedrijf. Vervolgens vindt er real-time een controle plaats. Bij goedkeuring wordt er een controlecode verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Vul deze code in op de Biller webpagina en klik op Bevestigen.
Nu is de bestelling geplaatst en wordt je doorgestuurd naar de orderbevestigingspagina op MijnIJzerwaren.nl!
N.B. Wanneer je voor het eerst besteld via Biller, kun je bestellen tot een maximum van €5000,-. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Biller niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

PayPal

Dit is een wereldwijd online betaalsysteem en wordt gebruikt door particulieren en webwinkels. Je kunt het zien als een online portemonnee. Om gebruik te kunnen maken van PayPal, meld je je aan met een e-mailadres en een wachtwoord. Vervolgens zet je tegoed op jouw account om daarna veilig en gemakkelijk online betalingen te regelen. Tegoed toevoegen doe je onder andere met een bankoverschrijving (iDEAL) of een creditcardbetaling. Betalen met PayPal doe je door in het bestelproces bij betalingskeuze op PayPal te klikken. Vervolgens word je doorgestuurd naar een beveiligde pagina op de website van PayPal, waar je de betaling voltooid.

Creditcard

Betaal je liever met een Creditcard? Ook dit is mogelijk bij Mijnijzerwaren.nl. Met een creditcard van Mastercard of Visa betaal je bij ons gratis, gemakkelijk en veilig. Om via deze weg te betalen, kies je bij Betalen voor Creditcard. Je komt vervolgens op een beveiligde pagina (SSL) om de betaling te voltooien. 

Apple Pay

Het is ook mogelijk om met Apple Pay te betalen. Op een iPhone, iPad en Mac kun je met Apple Pay op het web betalen via Safari. Zo heb je geen ander apparaat nodig om de betaling de valideren (Reader, TAN-code, etc.). Het werkt als volgt: 

Met uw iPhone of iPad

Tik op de Apple Pay-knop. Controleer of het rekeningadres, verzendadres en contactgegevens juist zijn. Als je met een andere kaart wilt betalen, tik je op het symbool 'Volgende'  naast jouw kaart. Als dat nodig is, voer je uw rekeningadres, verzendadres en contactgegevens in. Apple Pay bewaart deze gegevens, zodat je ze maar één keer hoeft op te geven. Doe uw aankoop en bevestig de betaling als je klaar bent.

iPhone of iPad met Face ID: druk tweemaal op de zijknop en gebruik vervolgens Face ID of jouw toegangscode.
iPhone of iPad zonder Face ID: gebruik Touch ID of jouw toegangscode. 
Apple Watch: druk tweemaal op de zijknop. 

Als de betaling slaagt, zie je 'Gereed' en een vinkje op het scherm.

Met uw Mac-modellen met Touch ID

Dit werkt hetzelfde als bij iPhone en iPad tot bij de aankoop. Volg daar de aanwijzingen op de Touch Bar en plaats jouw vinger op de Touch ID. Als Touch ID uitgeschakeld is, tik je op het Apple Pay-symbool op de Touch Bar en volg je de aanwijzingen op het scherm.
Als de betaling slaagt, ziet je 'Gereed' en een vinkje op het scherm.

Met andere Mac-modellen

Je hebt een iPhone of Apple Watch nodig om betalingen te bevestigen. Zorg ervoor dat je op alle apparaten bent ingelogd met dezelfde Apple ID. 

Let op: verwerking van de Apple Pay betaling kan tot 90 minuten duren. Pas hierna ontvang je een bestelbevestiging en wordt bestelling verder verwerkt.

Vooruitbetalen/Betalen via bankoverschrijving

Heb je geen kans om direct te betalen? Dan kun je kiezen voor Vooruitbetalen. Met Vooruitbetalen/Betalen via een bankoverschrijving kun je eenvoudig en veilig betalen via jouw eigen bank op een moment dat het jou uitkomt. Bij bestelling krijg je specifieke betalingsgegevens toegestuurd waarna je zelf via jouw bank een overschrijving kunt doen. Om via Vooruitbetalen/Betalen via een bankoverschrijving te betalen, klik je bij de stap Betalen op Vooruitbetalen. Je wordt doorverwezen naar een beveiligde webpagina waar je de betalingskenmerken te zien krijgt. Deze informatie ontvang je ook per mail. De betaling verloopt via Pay.nl. Wanneer de overschrijving is voltooid, wordt de status van de bestelling automatisch aangepast naar Betaling geaccepteerd en wordt de bestelling verder in behandeling genomen. Let op: de bestelling wordt dus pas in behandeling genomen wanneer de betaling is voltooid en het bedrag is overgemaakt. Houd dus ook rekening met 1 tot 2 werkdagen voordat het bij ons op de rekening staat.

Bancontact/Mister cash

Onze Belgische bezoekers hebben de mogelijkheid om te betalen via Bancontact/Mister Cash. Op deze manier kun je gemakkelijk en veilig via je eigen betalingssysteem afrekenen. Om via Bancontact/Mister Cash te betalen, klik je bij Betalen in het bestelproces op Bancontact/Mister Cash. Daarna kies je de bank en word je doorgestuurd naar een beveiligde webpagina van jouw bank. Hier kun je de betaling voltooien.

In3 Gespreid betalen

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Het werkt eenvoudig via 3 stappen:

Stap 1: Kies & check
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

Stap 2: 1e betaling & verzending
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3: 2e & 3e betaling
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.