Rolith Groene Aanslag Verwijderaar 5L

Referentie: 15031
|
EAN: 8716462006086
|
Merk: Rolith

  Product informatie


  5 liter Groene Aanslag Verwijderaar en Algenbestrijder. Laat de algaanslag op uw terras stenen, tuintegels, houten schutting of muren beton verdwijnen zonder schrobben, borstelen of afspoelen!

  Geschikt om algen en mossen van tuintegels, houten schutting, terrastegels te verwijderen.

  Een laag algen en mossen is niet alleen ontsierend, het is ook gevaarlijk: het veroorzaakt gladheid. Maar niet alleen dat, algen veroorzaken haarscheurtjes en barsten in tegels, stenen en dakpannen. Deze scheurtjes ontstaan door de aanwezige wortels van algen en mossen, deze zuigen zich vol met water en zetten in de winter door vorst uit. Gevolg: haarscheurtjes in het steen. Met Groene Aanslag Verwijderaar kan dit voorkomen worden.

  Algen & mossen verwijderen zonder schrobben of borstelen!

  Geconcentreerde algen en mossen verwijderaar

  Groene Aanslag Verwijderaar verwijdert algen en mossen snel en efficiënt. De geconcentreerde Groene Aanslag Verwijderaar is te verdunnen met water. Slechts de groene aanslag bevochtigen is voldoende om de algen binnen 24 tot 48 uur te laten verdwijnen: Borstelen of schrobben is niet noodzakelijk.

  Veilig voor metalen, hout, kunststoffen en dakbedekking

  Groene Aanslag Verwijderaar is in verdunde vorm veilig voor metalen, hout, kunststoffen en dakbedekking. U kunt er dus ook uw groen aangeslagen houten schutting mee behandelen.

  49,99
  • Voor 21 uur besteld, morgen in huis!
   (Nog maar 4 beschikbaar)
  Aantal

  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
  • 225000 tevreden klanten gingen je voor
  Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!

  VERBRUIK: Het verbruik van GAV - Groene Aanslag Verwijderaar is ongeveer 1 m2 per aangelengde liter (1:20)

  Met 1 liter kunt u dus 20 liter Groene Aanslag Verwijderaar maken. Hiermee kan een oppervlak van 20 vierkante meter met groene algaanslag behandeld worden.

  Advies: De verdunning 1:20 is een richtlijn, welke in de meeste gevallen gehanteerd wordt. Zet voor gebruik een test om te zien wat in uw geval de beste verdunning is. De omstandigheden kunnen bij iedereen varieren, misschien is in uw geval (hardnekkigere algaanslag, zuigende muur, etc) een wat meer geconcentreerde vloeistof benodigd.

  Hoe Groene Aanslag Verwijderaar gebruiken?

  Wettelijk gebruiksvoorschrift GAV:

  Toegestaan is het gebruik als middel ter bestrijding van algen op paden, flagstones, grafzerken, muren en daken. Voor het verwijderen van algen en mossen op paden, muren e.d., 5% GAV (500 ml per 10 liter water) oplossen in water en dit met een gieter of lage drukspuit met een grove nozzle op de groene aanslag sproeien.

  Hoe krijgt u het beste resultaat met Groene Aanslag Verwijderaar?

  De werkzame bestanddelen in deze Algen Verwijderaar tasten de diepliggende sporen in poreuze oppervlakken bij de wortel aan, zodat alle sporen grondig verwijderd worden. Hoogwaardige tensiden in het product zorgen voor een goede bevochtiging, hierdoor wordt de nog aanwezige vervuiling nog beter opgelost. Het is het beste om Groene Aanslag Verwijderaar in een droge periode te gebruiken, zo verkrijgt men het beste resultaat.

  Onze tips voor het beste resultaat met Groene Aanslag Verwijderaar:

  Gebruik GAV niet bij regen of als de verwachting is dat het binnen 48 uur gaat regenen.
  Pas de GAV niet toe bij vorst of een bevroren ondergrond. De alg of mos zal dan geen vocht opnemen, zodoende kan de werkzamestof ook niet doordringen.
  Geduld. De werkzame stoffen hebben tijd nodig om hun werk goed en grondig te doen, het kan 2 tot 3 dagen duren voor de alg of mos is verdwenen.
  Bij een dikke laag mos kan het nodig zijn om de bewerking te herhalen.
  Niet afspuiten met hoge druk. Door het afspuiten worden sporen in de lucht verspreid en zal na enige tijd de aanslag heviger en over een groter gebied terugkomen. Gebruik een hogedrukspuit alleen als de algaanslag dermate hardnekkig is en na een eerste behandeling nog zeer aanwezig is. Over het algemeen is een hoge druk spuit niet nodig en word dus ook afgeraden!