Dorma ED 100 Draaideuraandrijving - Zonder Arm

Referentie: 37739
|
EAN: 4048442651998
|
Merk: Dormakaba
    Dorma ED 250 Draaideuraandrijving
    • Dorma ED 250 Draaideuraandrijving
    • Dorma ED 250 Draaideuraandrijving

    Product informatie

    Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!

    Met de ED 100 biedt Dormakaba een elektromechanische draaideuraandrijving voor verschillende toepassingsgebieden. De aandrijving kan zowel duwend met een standaard arm of trekkend met glijarm geïnstalleerd worden.

    Voordelen:

    • Flexibele configuratie: u betaalt uitsluitend voor de functies die u nodig heeft
    • Goedkoop transport en eenvoudige montage dankzij het gereduceerde gewicht van het systeem
    • Zeer stil door toepassing van een meerfasen transmissie
    • Modern, compact en elegant design.  De draaideurautomaat in Contur Design heeft een hoogte van slechts 70 mm
    • Aandrijving geschikt voor de nieuwste veiligheidsnorm EN 16005 (i.c.m. optionele sensorlijsten)
    • Verscheidene functies standaard opgenomen

    Kenmerken:

    • Modulair ontwerp en variabel functiebereik
    • Deurbreedten tot 1.100 mm (ED 100) en 1.600 mm (ED 250)
    • Deurgewichten tot 160 kg (ED 100) en 400 kg (ED 250)
    • Draaideuren met enkele en dubbele vleugel
    • Duwend- of trekkend

    Productdetails

    Variabel functiebereik

    De draaideuraandrijving is standaard reeds voorzien van een hele reeks geïntegreerde functies.  Met behulp van een Upgrade Card kunnen de functies van de automaat uitgebreid worden aan verschillende deursituaties.  Voor dubbele deuren, biedt dormakaba een uitgebreide afdekkap en een gemakkelijk installeerbare geïntegreerde sluitvolgorderegelaar.

    Deurdranger-modus & automatische modus

    Gebruikers kunnen tussen twee bedieningsmodi kiezen: deurdranger (deursluiter) en automatisch.  Wanneer ze in de deurdrangermodus is afgesteld, is de ED 100 / ED 250-draaideuraandrijving geoptimaliseerd voor handmatige bediening.  Deze bedrijfsmodus dient met de optioneel beschikbare Power-Assist functie te worden toegepast, wanneer de deuren hoofdzakelijk handmatig geopend worden en een deurdranger functie gewenst is.  De Automatic-modus is ontworpen voor overwegend automatische deuropening na impulsafgifte door een bewegingsmelders of drukknop. Ontmoet de deur tijdens het sluiten een obstakel, gaat de aandrijving in zijn omkeerbeveiliging.

    Power Assist-functie

    De Power-Assist functie kan in de deurdranger-modus worden geactiveerd.   Zodra de deur enkele graden wordt geopend schakelt de servo-ondersteuning in om de handmatige openingscyclus te ondersteunen.  De servo-ondersteuning past zich automatisch aan de ingestelde deurdrangergrootte aan.  De kracht van de servo-ondersteuning is instelbaar.

    Toepassingsgebied

    • Automatische draaideuren met enkele of dubbele vleugel
    • De trekkende uitvoering met glijarm en de duwende uitvoering met standaardarm zijn allebei geschikt voor gebruik op brand- en rookwerende deuren
    • Dankzij de “Low Energy” uitvoering met lage snelheid en de “Full Energy” uitvoering met hogere snelheid is het systeem geschikt voor het automatiseren van zowel weinig als veel gebruikte binnen- en buitendeuren
    • Hoog aandrijfvermogen voor geheel automatische draaideuren met activering via radarbewegingsdetector
    Aantal

    • Bezorging via PostNL
    • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
    • 225000 tevreden klanten gingen je voor
    Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!

    Variabel functiebereik

    De draaideuraandrijving is standaard reeds voorzien van een hele reeks geïntegreerde functies.  Met behulp van een dormakaba Upgrade Card kunnen de functies van de automaat uitgebreid worden aan verschillende deursituaties.  Voor dubbele deuren, biedt dormakaba een uitgebreide afdekkap en een gemakkelijk installeerbare geïntegreerde sluitvolgorderegelaar.

    Nieuw - voor zware deuren tot 400 kg!

    Met slechts 3 parameterinstellingen zal de microprocessorbesturing van de ED 100 en ED 250 de deurbewegingen tijdens de inbedrijfstelling afstemmen op het deurgewicht. Uitgevoerd met een ED 250 draaideuraandrijvingen kunnen deuren nu met een extreem gewicht tot 400 kg, automatisch geopend en gesloten worden. Het maakt hierbij niet uit of de ED 250 uitgevoerd werd met een glijarm of schaararm, want de gewoonlijke vermogensverliezen van de glijarm- t.o.v. schaararm kent deze aandrijving niet.

    Deurdranger-modus & automatische modus

    Gebruikers kunnen tussen twee bedieningsmodi kiezen: Deurdranger (deursluiter) en automatisch.  Wanneer ze in de deurdrangermodus is afgesteld, is de ED 100-draaideuraandrijving geoptimaliseerd voor handmatige bediening.  Deze bedrijfsmodus dient met de optioneel beschikbare Power-Assist functie te worden toegepast, wanneer de deuren hoofdzakelijk handmatig geopend worden en een deurdranger functie gewenst is.  De Automatic-modus is ontworpen voor overwegend automatische deuropening na impulsafgifte door een bewegingsmelders of drukknop. Ontmoet de deur tijdens het sluiten een obstakel, gaat de aandrijving in zijn omkeerbeveiliging.

    Windlastcontrole

    De ED 250-draaideuraandrijving is zowel geschikt voor buitendeuren die blootstaan aan variërende winddruk, alsook voor binnendeuren die kamers scheiden met luchtdrukverschillen.  Wanneer het systeem in de automatische modus staat, bewaakt de windlastcontrole de activeringssnelheid en houdt deze constant op de vooraf ingestelde waarde.

    Power Assist-functie

    De Power-Assist functie kan in de deurdranger-modus worden geactiveerd.  Zodra de deur enkele graden wordt geopend schakelt de servo-ondersteuning in om de handmatige openingscyclus te ondersteunen.  De servo-ondersteuning past zich automatisch aan de ingestelde deurdrangergrootte aan.  De kracht van de servo-ondersteuning is instelbaar.

    Toepassingsgebied

    • Automatische draaideuren met enkele en dubbele vleugel
    • De trekkende uitvoering met glijarm en de duwende uitvoering met standaardarm zijn allebei geschikt voor gebruik op brand- en rookwerende deuren
    • Dankzij de “Low Energy” uitvoering met lage snelheid en de “Full Energy” uitvoering met hogere snelheid is het systeem geschikt voor het automatiseren van zowel weinig als veel gebruikte binnen- en buitendeuren
    • Hoog aandrijfvermogen voor geheel automatische draaideuren met activering via radarbewegingsdetector