helpdesk

Heb je vragen?

  • phoneBel 085 - 0167773
  • phoneStuur een E-mail
  • phoneWhatsApp 06 - 297 920 64
  • phoneStel je vraag op Facebook
  • phoneStel je vraag op Twitter

Onze winkel: De Mijnijzerwaren Store

Begin september hebben we de deuren van onze fysieke winkel geopend! En na weken brainstormen over de indeling, klussen en contact met fabrikanten, is de Store bijna gereed om haar deuren ook voor jou te openen. Je kunt er nu al bestellingen afhalen en een praatje komen maken, maar we willen er een volwaardige servicewinkel van maken. Dat betekent dat je hier dus terecht kunt voor het stellen van vragen en advies inwinnen over onze producten. Ook kun je hier pakketten afhalen of retourneren. 

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:Op afspraak
Dinsdag:Op afspraak
Woensdag:Op afspraak
Donderdag:Op afspraak
Vrijdag:Op afspraak
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS:

Adres:Koningstraat 71
1941 BB, Beverwijk 
E-mail:info@mijnijzerwaren.nl
Telefoon:085-0167773 

Routeplanner naar de MijnIJzerwaren Store

De Mijnijzerwaren Store
Parkeren kan voor de deur en achter de winkel. Wil je achter de winkel parkeren? Sla naast de winkel (links van de voorzijde) linksaf de smalle steeg in. 

Demo store

Wij zijn druk bezig geweest om, samen met onze fabrikanten, onze producten en categorieën van de webshop over te brengen naar de winkel. Dus net zoals op de website, vind je in onze winkel verschillende categorieën. En daar vind je demo's van een groot deel van onze producten. Twijfel je nog over een product? Kom langs! We laten graag het verschil tussen verschillende veiligheidscililnders, kluizen of deurdrangers aan je zien. En heb je dan een keuze gemaakt? Dan plaatsen we direct de bestelling in onze winkel!

Advies met koffie

Naast het testen van producten, voorzien we je ook graag van advies. En daarvoor nemen we alle tijd. Met een bakje koffie in de hand neerploffen in onze zithoek, om je van gedegen advies te voorzien. Zo zien we het graag. Wil je helemaal advies op maat? Laat dan vooraf weten dat en waarvoor je langskomt. Dan gaan wij alvast op onderzoek uit, om je van een passend advies te voorzien. Ook kunnen we dan alvast de producten in de winkel halen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken!

Pick-up Point

Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling af te halen bij de Mijnijzerwaren Store. Geef bij opmerking de datum aan wanneer je het pakket zou willen afhalen. Wij nemen dan contact met je op of de gewenste afhaaldatum haalbaar is en spreken een tijdstip met je af. Je kunt de betaling al voldoen via één van onze betalingsmogelijkheden. Binnenkort kun je ook in de winkel via PIN de betaling voldoen. Wanneer deze optie beschikbaar wordt, zal dit als extra betalingsmogelijkheid worden toegevoegd!

Niet tevreden over (een deel van) jouw bestelling? Dan kun je de retour probleemloos afgeven in de Store. Wij handelen het dan verder voor je af. 
feedback feedback ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking feedback feedback feedback