Filteren op

Prijs
4 210
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Met of zonder veer
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Vorm voorplaat
meer... minder
Designer
meer... minder
Lengte (in mm)
345 345
Breedte (in mm)
86 355
Hoogte (in mm)
70 100

Tochtwering

Tochtwering brievenbus kopen bij MijnIJzerwaren.nl? Met een keuze uit diverse topmerken zoals AMI, Intersteel, Formani en Artitec is er altijd wel een uitvoering die precies aan jouw wensen voldoet. Veel van onze brievenbus tochtafsluiters zijn direct uit voorraad leverbaar en de volgende dag al bezorgd!

  • Groots assortiment tochtweringen in diverse maten en uitstralingen!
  • Artikel op voorraad? Voor 21:00 besteld = morgen in huis!
  • Advies of vragen? De klantenservice helpt graag verder!

Wat is een brievenbus tochtwering?

Een tochtwering voor de brievenbus plaats je aan de binnenzijde van jouw voordeur op het gat waar de post doorheen bezorgd kan worden. Op deze manier zal je de tocht en warmteverlies zo veel als mogelijk reduceren. Hieronder vind je losse tochtweringen in verschillende maten en uitstralingen. Ben je toch op zoek naar set bestaande uit een briefplaat, schacht en tochtwering? Bekijk dan het assortiment briefplaten met schacht

Brievenbus tochtwering kopen

Ovaal, rechthoekig, messing, chroom of modern zwart: aan jou de keuze. Een brievenbus tochtborstel wordt ook vaak (gewoon) een tochtborstel genoemd en is onmisbaar tegen ongewenste luchtstromen. Een tochtafsluiter wordt altijd aan de binnenkant van de brievenbus gemonteerd en is een absolute vereiste voor iedereen die niet van tocht houdt.

Tochtklep brievenbus online bestellen

Bestel jouw brievenbusklep en brievenbus tochtwering direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl Heb je nog vragen over een van onze tochtweringen of briefplaten? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015!