Filteren op

Prijs
0 279
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Lengte (in mm)
22 350
Hoogte (in mm)
3 3
Draadmaat
M 8 M 8
Aandrijving
meer... minder
Sleutelwijdte
meer... minder
Uitvoering
meer... minder
Verpakking
meer... minder

Pluggen

Pluggen kopen? Bij MijnIJzerwaren ben je aan het juiste adres! Hieronder vind je een breed assortiment pluggen van kwalitatieve merken als Toggler en Fischer. Veel van de pluggen zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Bekijk hieronder het complete assortiment pluggen of filter met het menu eenvoudig naar de pluggen die je nodig hebt!

  • Topkwaliteit pluggen van Fischer en Toggler!
  • Supersnel geleverd en scherp geprijsd!
  • Advies op maat van de klantenservice!

Pluggen kopen

Pluggen worden gebruikt voor het bevestigen van schroeven of bouten in muren en wanden. Elk type wand heeft zijn eigen soort plug nodig voor het zo goed mogelijk bevestigen van de materialen. Hieronder vind je alle soorten pluggen, van standaard pluggen tot gipsplaatpluggen, altijd scherp geprijsd! Met het menu filter je eenvoudig naar de pluggen die je nodig hebt voor jouw klus.

Welke pluggen koop ik?

Welke plug je koopt is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Heb je vragen over een van de pluggen of wil je weten welke je het beste kunt gebruiken? Op onze adviespagina geven we uitgebreid advies welke plug het beste is voor jouw klus! Kom je er niet uit? Het klantenservice team helpt je graag verder. Stel je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015.