helpdesk

Heb je vragen?

 • phoneBel 085 - 0167773
 • phoneStuur een E-mail
 • phoneWhatsApp 06 - 148 930 40
 • phoneStel je vraag op Facebook
 • phoneStel je vraag op Twitter

Filter by

Categorieën
more... less
Fabrikanten
more... less
Prijs
7 94

Deurknoppen

Deurknoppen
Deurknoppen

DeurknoppenEr zijn 62 producten

per pagina
Toont 1 - 21 van de 62 items
 • € 60,07 In voorraad
  € 60,07

  Deze voordeurknop T-model recht op ronde achterplaat is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop T-model heeft een hoogte van 105 mm en een diameter van 19 mm en de achterplaat is 66 mm. Doorgaande montage...

 • € 63,45 In voorraad
  € 63,45

  Deze voordeurknop T-model recht op vierkante achterplaat is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop T-model heeft een hoogte van 105 mm, een diameter van 19 mm en de achterplaat is 55 mm. Doorgaande...

 • € 93,60 In voorraad
  € 93,60

  Deze bijzondere ronde Knop op ovale rozet is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van rvs heeft deze knop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Deze knop is toepasbaar op brandvertragende binnen- en buitendeuren in combinatie met een deurkruk, met een deurdikte van 38-42 mm. Deze knop...

 • € 81,68 In voorraad
  € 81,68

  Deze vierkante voordeurknop is uitgevoerd in nikkel en wordt naderhand geborsteld waardoor de voordeurknop een mat uiterlijk krijgt. De knop heeft een afmeting van 65 mm x 65 mm en de achterplaat is vierkant 55 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 43,65 In voorraad
  € 43,65

  Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in nikkel en wordt naderhand geborsteld waardoor de voordeurknop een mat uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 75 mm en de achterplaat is 80 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 51,08 In voorraad
  € 51,08

  Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in nikkel en wordt naderhand geborsteld waardoor de voordeurknop een mat uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 54 mm en de achterplaat 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 49,72 In voorraad
  € 49,72

  Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in nikkel en wordt naderhand geborsteld waardoor de voordeurknop een mat uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 58 mm en de achterplaat 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 93,60 In voorraad
  € 93,60

  Deze ronde voordeurknop is voorzien van een hoogwaardige zwarte PVD coating. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone kwaliteit. Dit maakt het product minder gevoelig voor corrosie en het behoud van de oorspronkelijke finish is gegarandeerd voor een periode van 25 jaar. De knop heeft een diameter van 75 mm en de achterplaat is 80...

 • € 93,60 In voorraad
  € 93,60

  Deze ronde voordeurknop is voorzien van een hoogwaardige PVD coating. Door deze speciale behandeling, is de finish van een buitengewone kwaliteit. Dit maakt het product minder gevoelig voor corrosie en het behoud van de oorspronkelijke finish is gegarandeerd voor een periode van 25 jaar. De knop heeft een diameter van 75 mm en de achterplaat is 80 mm....

 • € 58,95 In voorraad
  € 58,95

  Deze voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling.

 • € 74,25 In voorraad
  € 74,25

  Deze bolronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 64,35 In voorraad
  € 64,35

  Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 75 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal voor enkelzijdige montage.

 • € 58,27 In voorraad
  € 58,27

  Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 75 mm en de achterplaat 75 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 65,25 In voorraad
  € 65,25

  Deze vierkante voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een maat van 64 mm en de achterplaat 54 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 74,70 In voorraad
  € 74,70

  Deze vierkante voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een maat van 64 mm en de achterplaat 54 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 49,50 In voorraad
  € 49,50

  Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 58 mm en de achterplaat 66 mm. Eenzijdige montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 54,00 In voorraad
  € 54,00

  Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling. De knop heeft een diameter van 58 mm en de achterplaat 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 57,60 In voorraad
  € 57,60

  Moderne roestvast stalen platte voordeurknop met een geborstelde finish. Door het gebruik van massief rvs heeft deze voordeurknop een lange levensduur. Deze voordeurknop is toepasbaar op binnen- en buitendeuren met een deurdikte van 38-42mm. Deze voordeurknop zit vast aan een rozet en wordt per stuk geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

 • € 28,39 In voorraad
  € 28,39

  Deze ronde voordeurknop is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gebruineerd, waardoor het een verouderd uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 75 mm en de achterplaat is 80 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 33,84 In voorraad
  € 33,84

  Deze ronde voordeurknop Paddenstoel is uitgevoerd in messing en wordt naderhand gebruineerd, waardoor het een verouderd uiterlijk krijgt. De knop heeft een diameter van 57 mm en de achterplaat is 66 mm. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

 • € 55,80 In voorraad
  € 55,80

  Roestvast stalen verkropte massieve vaste vierkante voordeurknop in een mat zwarte uitvoering. De knop heeft een maat van 64 mm en de rozet een maat van 54 mm. Deze deurknop wordt aan de buitenzijde gemonteerd door middel van een onderrozet. Montage is eenvoudig met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

Toont 1 - 21 van de 62 items
feedback feedbackideal afterpay visa mastercard paypal bancontact feedback overboeking feedback feedback