Filteren op

Prijs
2 342
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Met of zonder veer
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Vorm voorplaat
meer... minder
Designer
meer... minder
Lengte (in mm)
345 419
Breedte (in mm)
76 360
Hoogte (in mm)
61 100

Briefplaten

Briefplaten kopen? MijnIJzerwaren.nl heeft altijd precies de briefplaat die jij zoekt. In de hoogste kwaliteit en voor de scherpste prijs. Veel van onze briefplaten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden supersnel bij jou thuis bezorgd!

  • Topkwaliteit briefplaten van merken als AMI en Intersteel!
  • Op voorraad? Voor 21:00 besteld = volgende dag in huis!
  • Advies op maat!

Wat is een briefplaat

Een briefplaat is een brievenbus die wordt gemonteerd op de voordeur zodat de post in huis bezorgd kan worden. Een briefplaat bestaat uit een klep die geopend kan worden door de postbode om de post in huis te bezorgen. Deze klep is vaak voorzien van een veer zodat het zich weer automatisch zal sluiten. Zo voorkomt een briefplaat tocht in huis en zal er wanneer je ook een tochtwering aan de binnenzijde plaatst weinig warme lucht verloren gaan. 

Briefplaten met tochtwering

MijnIJzerwaren.nl heeft briefplaten in alle uitvoeringen. Met- of zonder tochtklep en regenrand. In diverse kleuren, vormen en maatvoeringen. Dus niet alleen rvs briefplaten, maar ook zwarte, messing, nikkel en gebronsde uitvoeringen. Deze briefplaten zijn gemakkelijk door jezelf of door een professional te monteren. Filter hiernaast eenvoudig in het menu en bestel jouw ideale brievenbusklep bij MijnIJzerwaren.nl.

Welke briefplaat kopen?

Welke briefplaat zal ik kopen? Met name wanneer je de briefplaat 1 op 1 wilt vervangen is het belangrijk om goed naar de maten van de briefplaat te kijken. Zo kan de schroefafstand erg belangrijk zijn. Wanneer je kiest voor een briefplaat met schacht, voornamelijk gebruikt bij holle en kunststof deuren, is het ook van belang de deurdikte mee te nemen bij de aanschaf van een briefplaat.

Briefplaten online bestellen

Bestel jouw briefplaten direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl Dankzij onze supersnelle levering kan je snel aan de slag. Heb je meer informatie nodig of kun je de gewenste briefplaat niet vinden? Neem gerust op met de klantenservice voor gericht advies!