Filteren op

Categorie
meer... minder
Prijs
0 363
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Lengte (in mm)
5 340
Dikte (in mm)
3 3
Diameter (in mm)
3 75
Draadmaat
M 6 M 6
Torxmaat
15 20
Met kerntrekbeveiliging
meer... minder
Aandrijving
meer... minder
Kopvorm
meer... minder
Sleutelwijdte
meer... minder
Uitvoering
meer... minder
Verpakking
meer... minder

Schroeven

Schroeven kopen? Hieronder vind je een breed assortiment schroeven van kwalitatieve merken als Spax, Heco en Woodies. Veel van de schroeven zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Bekijk hieronder het complete assortiment schroeven of filter met het menu eenvoudig naar de schroeven die je nodig hebt!

  • Van spaanplaatschroeven tot metaalschroeven!
  • Groot assortiment en supersnel thuis bezorgd!
  • Topkwaliteit schroeven en altijd scherp geprijsd!

De verschillende soorten schroeven

Schroeven zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. Dit maakt dat er voor veel verschillende klussen een bepaalde schroef het meest geschikt is. Met het menu filter je gemakkelijk naar de geschikte schroeven voor jouw klus. De meest bekende schroeven zijn de spaanplaatschroeven. Bij klussen zoals het maken van en schutting of ander houten tuinmeubels kun je het beste gaan voor RVS spaanplaatschroeven. Ook vind je hieronder zelfborende schroeven, welke gebruikt kunnen worden voor het bevestigen van dunne metalen voorwerpen zonder voor te boren.

Alle merken op voorraad

Veel vakmannen en doe-het-zelvers hebben in de loop van de jaren een voorkeur gekregen voor een bepaald merk schroeven. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben we een breed assortiment verschillende merken schroeven welke veelal direct uit voorraad leverbaar zijn. Zou kun je snel weer verder met jouw klus met jouw favoriete schroeven! Met het menu filter je eenvoudig op het soort en merk schroeven dat je zoekt voor jouw klus!

Wanneer rvs schroeven gebruiken?

Voor klussen buitenshuis kun je het beste RVS schroeven gebruiken. RVS is beter bestand tegen weersinvloeden en zal niet gaan corroderen. Bij het maken van bijvoorbeeld schuttingen en vlonders, maar ook bij een wand of dakconstructie aan de buitenzijde, raden we aan te kiezen voor RVS schroeven. Vlonderschroeven, zijn zoals de naam al doet voorspellen, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld klussen zoals het maken van vlonders. De speciale punt van de rvs vlonderschroeven zorgt ervoor dat zelf harde houtsoorten niet zullen splijten. Met het menu filter je gemakkelijk op RVS schroeven.

Schroeven kopen

MijnIJzerwaren heeft schroeven in alle soorten en maten. Van spaanplaatschroeven tot metaalschroeven, je vind het hieronder altijd scherp geprijsd! Elke vakman of doe-het-zelver moet wel eens zijn schroeven voorraad bijvullen. Bij MijnIJzerwaren zijn de meeste schroeven supersnel leverbaar waardoor je snel weer aan de slag kunt.

Schroeven online bestellen

Heb je vragen over een van de schroeven binnen het assortiment? Het klantenservice team helpt je graag verder met de keuze van de juiste schroeven. Stel je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015. Ook geven we online uitgebreid advies welke schroeven het meest geschikt zijn voor jouw klus!